Se hvilken hastighed du kan få

* Du får 7% af abonnementprisen i medlemsbonus. Pengene tikker automatisk ind på din medlemskonto i Coop hver måned, såfremt dit medlemskort er tilmeldt dit abonnement.


 

Få bonus på din
Coop medlemskonto

 

Betal med din
Coop bonus

 

Få mere i bonus ved at
samle mobil og bredbånd

 

Høj kvalitet med
TDC's kabler og netværk


Du får selvfølgelig den bedste trådløse router med i prisen

Med bredbånd fra coop mobil får du én boks, som fungerer både som trådløs-router og modem. Boksen er proppet med den nyeste teknologi og giver dig både 2.4 GHz og 5 GHz WiFi-netværk i hjemmet.

Du tilslutter nemt boksen ved at trække et kabel (medfølger) fra dit telefonstik til boksen, og sætte strøm til. Der er ingen besværlige installationsprocesser, og din forbindelse virker med det samme.


Få bonus for dit abonnement

Med et bredbåndsabonnement hos coop mobil får du bonus – ligesom når du handler i Coops butikker og på coop.dk. Faktisk får du hele 7% af abonnementsprisen i bonus. Så hvis du f.eks. har et månedsabonnement på 20/2 MBit til 239 kr., får du altså 16,73 kr. i bonus hver måned. Din bonus bliver sat ind på sin Coop-konto helt automatisk.

Betal abonnementet med din bonus

Du kan bruge din bonus til at betale for dit abonnement – så bliver det endnu billigere. Du kan også betale dit abonnement med den bonus, du har fået ved at handle i Coops butikker og på coop.dk. Omvendt kan du også bruge din bonus fra dit coop mobil bredbånd til at betale for dine dagligvarer, når du handler i Coops butikker og på coop.dk.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til din bestilling, så lad os ringe til dig. Skriv dit nummer her.

Brug for hjælp?