coop mobil EU


coop mobil EU – brug mobilen i alle EU-lande uden ekstra regning

Med coop mobil EU kan du tale, sende sms’er og være på nettet med mobilen i alle EU- og EØS-lande, præcis som når du er hjemme i Danmark. Hver måned får du oveni dit abonnement 4 timers tale, 1 GB data, fri sms og fri mms til brug i udlandet. Så kan du holde dig opdateret på mobilen – uden at skulle bekymre dig om ekstra regninger.

Brug for mere taletid?

4 timers tale er rigeligt for langt de fleste. Skulle du tale mere end 4 timer på en måned, mens du opholder dig i et andet EU/EØS-land, er prisen 0,46 kr. pr. min. Husk, at du også får 7% i bonus af det beløb, du taler ekstra for.

Opbrugt alle data?

Datamængden på 1 GB er tilpasset dig, der ønsker at holde dig opdateret, når du er i udlandet. Med 1 GB data kan du stadig læse e-mails og nyheder, bruge Google Maps, og følge med i hvad vennerne laver på Facebook og Instagram. Bruger du de inkluderede 1 GB data, lukkes der for data, og du modtager en sms, hvor du bliver spurgt, om du vil købe mere.

På den måde er du sikker på, at du ikke pludselig kommer til at bruge ekstra dyr data. Du kan først bruge mere data, når du aktivt har sagt ja til at købe mere. Husk, at du også får 7% i bonus på tilkøb af data.

Hvilke lande er med?

Belgien, Bulgarien, Cypern, Estland, Finland, Gibraltar, Grækenland, Holland inkl. Réunion, Irland, Island, Italien inkl. San Marino, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien inkl. Guernsey og Isle of Man, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Frankrig inkl. Jersey, Fransk Guyana, Guadeloupe og Martinique.

Ved rejser til Cypern skal du være opmærksom på, at du betaler almindelig udlandstakst, når du ringer op fra Nordcypern. Det skyldes, at området her benytter det tyrkiske mobilnetværk, og Tyrkiet er ikke en del af EU.

coop mobil EU er inkluderet i abonnementet Fastpris 40 timer. coop mobil EU kan tilkøbes til de fleste abonnementer og ekstra simkort.