Netværk og dækning


Få 4G og surf løs med ekstra høj hastighed

Nu har du mulighed for at få 4G til dit coop mobil fastprisabonnement, så du kan surfe lynhurtigt på nettet med din mobil eller tablet. Du får automatisk 4G, når du køber ekstra data til dit fastprisabonnement.

For at opnå forbindelse til 4G-netværket skal du have en mobiltelefon og et simkort, der understøtter 4G, samt befinde dig i et område med 4G-dækning.

TDCs dækningskort kan du se, om der er 4G-dækning i det område du befinder dig i.

Når du køber ekstra data, får du at vide om du skal have udskiftet dit simkort. Vi sender dig automatisk et nyt simkort, hvis dit simkort ikke understøtter 4G – naturligvis uden beregning.

Dækning – vi anvender TDCs netværk

Coop mobil kunder benytter Danmarks bedste netværk – TDCs landsdækkede mobilnetværk. Du er derfor altid sikret den bedste dækning og kvalitet.

TDCs mobilnetværk udvides hele tiden og senest er udrulningen af 4G påbegyndt. Det betyder højere hastigheder på din data forbindelse og en bedre oplevelse, når du henter e-mails, tjekker din Facebook-profil, eller blot surfer internettet på mobilen.

Dækningskort

Du finder TDCs dækningskort her. Der kan du se, hvordan dækningen er i netop dit område.

Søg på din adresse eller navigér selv rundt i kortet. Husk, at der er tale om vejledende udendørsdækning, og at hastighederne altid vil variere.